Over Siere

Al meer dan 100 jaar groothandel in AGF

AGF Siere is al meer dan 100 jaar groothandel in aardappelen, groenten en fruit. Het bedrijf is opgericht door de familie Siere aan de Rooseveltstraat in Leiden, van oudsher een oude handelsstraat. Hier is het bedrijf nog steeds gevestigd. Destijds was AGF Siere dè specialist in vers fruit. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met aardappelen, groenten, exoten en noten.

Verse en eerlijke producten

De manier waarop AGF Siere werkt, is gebaseerd op eenvoud en eerlijkheid. Op deze manier proberen wij een reële prijs te realiseren voor zowel onze telers als onze klanten. Daarnaast is onze import gefundeerd op vertrouwen en jarenlange relaties met onze leveranciers en telers.

Door het maken van goede afspraken zijn wij in staat om een optimale beschikbaarheid en uitstekende kwaliteit van onze producten te waarborgen. Al onze producten komen rechtstreeks van het land, zonder tussenkomst van derden. Hierdoor kunnen wij een eerlijk product van optimale versheid beloven.

Grote en kleine klanten

Iedereen met oog voor verse kwaliteitsproducten weet AGF Siere te vinden: zowel de zelfstandige marktkoopman, kinderdagverblijven als ook de landelijke horecaketens. Klanten doen fysiek hun aankopen middels het verse assortiment in ons bedrijfspand te Leiden of digitaal via onze uitgebreide webshop waar het complete aanbod dag en nacht te bestellen is.

Siere_im_peultjes

Webshop

Via www.siereonline.nl kunnen vaste klanten 24 uur per dag bestellingen plaatsen en dat zeven dagen in de week.

Bent u kok in een restaurant? Dan kunt u tot 22.00 uur ‘s avonds uw bestelling plaatsen en worden de versproducten de volgende ochtend of middag dag al geleverd.

Staat u op de markt? Dan plaatst u op het einde van de marktdag eenvoudig uw bestelling voor de dag erna.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden?
Neem dan even rechtstreeks contact met ons op.