Onze kwaliteit,
uw voordeel

Kies zelf uw gewenste prijs-kwaliteitverhouding

Hoge kwaliteitsnormen

AGF Siere heeft duidelijke afspraken met al haar leveranciers waardoor u bij ons verzekerd bent van een consistente aanvoer van kwaliteitsproducten. Of u nu op de markt staat of een restaurant heeft, een kinderdagverblijf runt of cateraar bent; Wij hebben voor iedereen de juiste producten in huis.

Strikte richtlijnen

Om de hoge kwaliteit en voedselveiligheid te waarborgen, volgen wij strikte richtlijnen. Naast ons eigen kwaliteitsmanagementsysteem investeren wij ook in optimale kwaliteitsbeheersing bij onze leveranciers en telers. Daarnaast zijn we volledig transparant in de traceerbaarheid van al onze producten.

GlobalGAP

Al onze telers en leveranciers zijn zorgvuldig door ons geselecteerd. Dit doen wij volgens het Business Social Compliance Initiative (BSCI) waarbij gelet wordt op goede arbeidsomstandigheden in de wereldwijde toeleveringsketen. Ook werken we alleen met telers die de GlobalGAP-standaard hanteren. Deze internationale standaard richt zich op voedselveiligheid, het milieu, en het welzijn plus haccp de veiligheid van het personeel.

ISO-Gecertificeerd

AGF Siere en al onze leveranciers en telers zijn ISO 22000 gecertificeerd. ISO 22000 is een internationale voedselveiligheidsnorm met als doel om consumenten veilig voedsel te bieden. Deze norm geldt voor de hele supply chain.