Goede doelen

Wij dragen bewust ons steentje bij

AGF Siere staat voor een eerlijk product van hoge kwaliteit. Daarom selecteren wij onze telers nauwkeurig en waarderen wij hen om hun kwaliteiten. Wij betalen een eerlijke prijs en investeren in maatschappelijke projecten om de mensen in de regio een verdienstelijke toekomst te bieden.

Maatschappelijk verantwoord Ondernemen

Vanuit onze persoonlijke behoefte om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, wil AGF Siere een waardevolle schakel zijn in de totale productieketen. Voor zowel onze telers, onze leveranciers, onze klanten en de consument

Goede doelen

Ook dragen wij bewust ons steentje bij om de afstand tussen arm en rijk wereldwijd te verkleinen. Een vast percentage van onze winst schenken wij daarom jaarlijks aan goede doelen:

Plastic Bricks van UNICEF

Zo’n 1,6 Miljoen kinderen in Ivoorkust kunnen niet naar school, omdat er onvoldoende faciliteiten zijn. Daarnaast heeft Ivoorkust een heel groot afvalprobleem. Er wordt maar liefst 288.000 kilo plastic per dag geproduceerd in de stad Abidjan. Met Plastic Bricks zorgt UNICEF dat het plastic wordt gerecycled tot bouwstenen voor klaslokalen in Ivoorkust.

Make a wish

Door heel Nederland knokken veel kinderen tegen hun ziekte. In plaats van lekker buiten te spelen, liggen ze thuis in bed. Of in het ziekenhuis. Soms raken ze hun haren kwijt. Of worden ze misselijk van alle medicijnen. Met weinig moeite kun je heel veel voor ze betekenen. Jaarlijks doneert AGF Siere een vast bedrag aan dit goede doel. Daar worden we zelf ook blij van.

De voedselbank

AGF Siere steunt jaarlijks de voedselbank; een liefdadigheidsinstelling die kosteloos levensmiddelen verstrekt aan hen die financieel niet of nauwelijks in staat zijn om in hun levensonderhoud te voorzien. Ook voorkomt dit initiatief voedselverspilling.