Assortiment

AGF Siere biedt jaarrond een volledig assortiment aan aardappelen, groenten, fruit en exoten. In het Hollandse seizoen hebben we natuurlijk volop product uit eigen land, maar in de wintermaanden kopen we in bij importeurs om u ook in die maanden een volledig assortiment te kunnen aanbieden.

Daarnaast bieden we klanten ook de mogelijkheid om producten in vers gesneden vorm te kopen. Bestellingen worden per klant op maat gemaakt waardoor u altijd heeft wat u wilt hebben. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld één soort groenten laten snijden, maar ook een mix met verschillende soorten groenten. Ook zijn er mogelijkheden op het gebied van gesneden fruit en kant en klare aardappelen en groente. Doordat wij op bestelling werken kunt u uw eigen wensen doorgeven en heeft u altijd een uniek product in handen. Met de gesneden producten van AGF Siere bespaart u een hoop werk en heeft u altijd kwaliteit in huis.

Ook op het gebied van verse vruchtensappen kunnen we van dienst zijn. Neem contact op om te vragen naar de unieke mogelijkheden die AGF Siere voor uw onderneming kan bieden. We zijn in staat om dagelijks grote en kleine hoeveelheden te leveren.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Reacties zijn gesloten.