Vacature: Vrachtwagenchauffeur CE

AGF Siere B.V. heeft op dit moment een vacature voor een vrachtwagenchauffeur met een CE-rijbewijs. We zoeken iemand die snapt dat onze gezonde producten puntgaaf bij onze klanten worden bezorgd.

Je gaat aan de slag met het gezondste wat je maar bedenken kunt: Groente en Fruit. Vanuit onze bedrijfslocatie aan de Rooseveltstraat 27 in Leiden worden winkels, restaurants en andere organisaties voorzien van dagelijks verse Groente en Fruit producten. Naast kleine afnemers bedienen we ook grote landelijke ketens. Aan jou de taak om de producten veilig bij de kant te bezorgen. Daarnaast hoort het ophalen van producten bij leveranciers ook bij je takenpakket.

Het zou mooi zijn als de chauffeur die we zoeken voltijd beschikbaar is. Wil je deeltijd werken reageer dan ook want dat is geen enkel probleem. Dan zoeken we naast jou er nog iemand bij. Het zou echt mooi zijn als je een jaartje ervaring hebt in de groente en fruitwereld als chauffeur. Gezien de kwetsbaarheid van de producten en de omgeving waar je soms moet bezorgen, moet je minimaal een jaar ervaring hebben achter het vrachtwagenstuur.

De beloning gaat volgens de CAO Detailhandel aardappelen, groenten en fruit. Dat is leuk, want dat zorgt ervoor dat uren in de vroege morgen en eventueel overwerk extra goed betaald worden!

We zijn bij A.G.F. Siere niet van het schrijven van lange brieven, daar hoef je dus niet aan te beginnen. Wel moet je voldoen aan de omschrijving hierboven. Anders is reageren zonde van jou en onze tijd.

Wil je meer informatie of direct solliciteren? Neem dan contact op met Albert van Leeuwen via 06 24961327 of a.van.leeuwen@siere.nl

Dit kan interessant voor u zijn:

Reacties gesloten.