Over Ons

AGF Siere B.V is al meer dan 100 jaar een groothandel in aardappelen, groente en fruit. AGF Siere heeft grote en kleine ondernemingen als klant. Van een zelfstandige marktkoopman tot landelijke horeca ketens. Allemaal weten ze de weg te vinden naar AGF Siere. Dit kan natuurlijk letterlijk naar ons bedrijfspand op bedrijventerrein Roosevelt in Leiden maar ook digitaal via onze uitgebreide webshop waar het complete aanbod dag en nacht te bestellen is. Bij onze locatie kunt u als u dat wilt zelfstandig een keuze maken in het beschikbare aanbod.

Of u nu eigenaar bent van een restaurant, kinderdagverblijf, een groente winkel heeft of één of meer hotels runt, AGF Siere is de perfecte partner voor het leveren van verse groente, fruit, exoten en aardappelen. Met een eigen wagenpark worden dagelijks bestellingen uitgeleverd. Een groot team staat voor u klaar om de kwaliteit te leveren die u wenst.

Hoewel ons bedrijf inmiddels meer dan honderd jaar bestaat, is onze filosofie nooit veranderd. We willen namelijk jaarrond een volledig assortiment groente en fruit van iedere kwaliteit en voor iedere prijs bieden. Op die manier kan iedere ondernemer bij ons terecht!

De lange geschiedenis van het bedrijf is voor ons geen reden om stil te zitten. De afgelopen jaren is fors geïnvesteerd in het bedrijf. Het wagenpark is vernieuwd en bestaat uit grote en klein vrachtwagens die natuurlijk allemaal gekoeld zijn. Ook op het internet hebben we aan de weg getimmerd. Via www.siereonline.nl kunnen vaste klanten 24 uur per dag hun bestelling plaatsen en dat zeven dagen in de week. Bent u kok in een restaurant dan kunt u dus in de loop van de avond bestellen als u weet wat u verbruikt heeft. Bestellingen tot 22.00 uur worden nog dezelfde avond verwerkt. De volgende morgen of middag wordt uw nieuwe bestelling dan geleverd. Staat u op de markt dan kunt u aan het einde van de marktdag eenvoudig uw bestellingen voor de volgende dag plaatsen op een moment dat u het uitkomt.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden die AGF Siere voor uw organisatie kan bieden contact met ons op.

groothandel in groente en fruit

Reacties gesloten.