Nationale Week Zonder Vlees

Vanaf vandaag is de Nationale Week Zonder Vlees weer van start gegaan. Schrijf je nu nog in en ontvang gratis het Week-Zonder-Vlees-magazine.

Want wanneer je als volwassene deze week geen vlees eet, bespaar je: 130 liter water, 76 kilometer autorijden en 770 gram dierenvlees.

Op dit moment doen er zo’n 50.566 deelnemers mee. Zij besparen hiermee 6.573.580 liter water, 3.843.016 km autorijden, 38.936 kg dierenvlees.

Nationale Week Zonder Vlees is een initiatief van Isabel Boerdam, oprichter van De Hippe Vegetariër.Een flexitarisch eetpatroon, waarin vlees en vis afgewisseld worden met vegetarische gerechten past in een gezond eetpatroon. Proberen en proeven is geloven! Want vegetarisch eten is niet saai, smakeloos of ingewikkeld. Zeker niet met het allerlekkerste groente en fruit van AGF Siere B.V.

Vega(n) eten is een kleine moeite met een onvoorstelbaar positieve impact op mens dier en milieu. Met elke week een dagje zonder vlees maken we samen het verschil voor de toekomst van onze planeet. Dit jaar vindt de tweede editie van het jaarlijks terugkerend initiatief plaats; De Nationale Week Zonder Vlees.


Bespaar ook mee en schrijf je in op: https://weekzondervlees.nl/

Dit kan interessant voor u zijn:

Reacties zijn gesloten.