Doe op 1 oktober mee met de Veganchallenge

Op 1 oktober start de nieuwe VeganChallenge. Ga jij ook de uitdaging aan om 1 maand lang plantaardig te eten? Als deelnemer krijg je dagelijks heerlijke recepten, vegan tips en nog veel meer toegestuurd.

Deelname aan de VeganChallenge is geheel gratis.

Aarzel niet langer en vul het aanmeldingsformulier in op www.veganchallenge.nl

Afgelopen jaar deden wel 5000 mee met de Veganchallenge! Ga ook de uitdaging aan, want plantaardig eten is lekker, makkelijk en echt niet duur. Niet voor niets eten steeds meer mensen plantaardig. Ben je benieuwd wat deze mensen inspireert? Lees dan hieronder verder of bekijk de motivaties op de website van de Veganchallenge.

Waarom de VeganChallenge?

Dieren

Niet meer bijdragen aan dierenleed. Samen kunnen we het aantal dieren dat gefokt, opgesloten, uitgebuit en vroegtijdig gedood worden, drastisch verminderen.

Milieu

Wist je dat de veehouderij verantwoordelijk is voor een enorme grote uitstoot van broeikasgassen zoals methaan en CO2? Direct gevolg: opwarming van de aarde. Met een plantaardig eetpatroon kies je bewust voor een duurzaam alternatief en een schonere, leefbare planeet.

Gezondheid

Onderzoek wijst uit dat je door plantaardig te eten het risico op diverse ziektes aanzienlijk verkleint. Zet ook jouw gezondheid in de spotlight, want gevarieerde plantaardige voeding biedt alle voedingsstoffen om gezond en energiek te blijven.

Mensen

Veganisme kan een belangrijke bijdrage leveren aan het terugdringen van honger in de wereld. Momenteel wordt er namelijk meer dan 70% van alle landbouwgrond gebruikt voor veeteelt. Het is efficiënter om landbouwgrond direct te gebruiken voor voedselproductie ten behoeve van menselijke consumptie.

Hoe kan de Veganchallenge jou helpen?

Je ontvangt vanaf 1 oktober dertig dagen lang dagelijks een nieuwsbrief met daarin handige informatie, recepten voor ieder moment van de dag en veganevents die plaatsvinden tijdens de challenge. Ook kan je lid worden van de deelnemersgroep op Facebook voor leuke en nuttige tips.

https://veganchallenge.nl/recepten/beantastic-burgers/

Dit kan interessant voor u zijn:

Reacties zijn gesloten.